Te koop
Je bent hier: Oldtimers te koop > Oldtimer auto's > 1983 Mercedes 380 SL Roadster

1983 Mercedes 380 SL Roadster

€ 24.950
Delen

Advertentie

Referentie
TKV-371450
Publicatie
22-05-2024
Categorie

Kenmerken

Merk
Bouwjaar
1983
Versnellingen
automatisch
Vraagprijs
€ 24.950

Beschrijving

Zonder enige twijfel is de Mercedes-Benz SL een zeer bekende en schitterende klassieker, die in grote aantallen wereldwijd werd verkocht. Een combinatie van heerlijk en stijlvol cruisen op een bijzonder comfortabele wijze, dat is perfect passend bij deze klassieke roadster. De R107-serie is een zeer bekende en betrouwbare klassieke auto, die van 1971 tot 1989 in grote aantallen is geproduceerd. Deze in 1983 geproduceerde Mercedes-Benz 380 SL is oorspronkelijk geleverd in Californië en in 2020 in Nederland geregistreerd. In Nederland heeft de auto maar 1 eigenaar gehad en is sindsdien zeer zorgvuldig en goed onderhouden.

De auto heeft nog steeds zijn originele kleurencombinatie. Het stijlvolle Forest Green (kleurcode 822) is nog steeds aanwezig op de auto, alsmede het schitterende beige lederen interieur. De donkergroene kleur heeft nog steeds een diepe glans en ook de diverse chroom- en sierdelen zijn nog in zeer goede staat. De bouwkwaliteit van deze duitse klassieke auto is goed zichtbaar. De carrosseriedelen sluiten zeer mooi op elkaar aan en de portieren sluiten degelijk en goed. De aanwezige hardtop is ook nog in zeer goede conditie. Ook de diverse rubberdelen zijn nog in bijzonder goede conditie. De stijlvolle verchroomde lichtmetalen velgen vormen een prachtig geheel met deze kleurencombinatie.

Ook het interieur is nog in bijzonder goede staat. De stoelbekleding is nog bijna als nieuw en zitten bijzonder comfortabel. Ook het dashboard is nog in goede staat en alle instrumenten werken naar behoren. Het stijlvolle beige lederen interieur geeft de auto echt een klassieke en mooie uitstraling in combinatie met de diep donkergroene buitenkleur. De diverse houten afwerkingen in het dashboard benadrukken deze uitstraling. De cabrioletkap is ook nog in prima staat.

Het rijden is een waar genieten. Deze heerlijke klassieke roadster rijdt bijzonder comfortabel. De automaat is recent volledig gereviseerd en schakelt bijzonder goed en soepel. Ook de heerlijke 8-cilinder motor loopt heerlijk rustig en soepel (wat je ook mag verwachten van deze auto) en ook het sturen (zonder enige speling) gaat heel fijn en voelt goed aan. Uiteraard remt de auto ook naar behoren. Het is een auto die gelijk heel erg vertrouwd en degelijk aanvoelt.

Samengevat: voor degene die een stijlvolle en degelijke, comfortabele klassieke roadster zoekt, heeft met deze Mercedes-Benz 380 SL de juiste gevonden!

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl. Voor bezichtiging verzoeken wij u vriendelijk eerst een afspraak te maken.

bezoek website

Advertentie

Referentie
TKV-371450
Publicatie
22-05-2024
Categorie

Kenmerken

Merk
Bouwjaar
1983
Versnellingen
automatisch
Vraagprijs
€ 24.950

Verkoper

Naam
Klassiek Aktief
Adres

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
Nederland

route plannen
Telefoon
033-3030734
E-mail
terug naar overzicht andere Mercedes oldtimers
Klassiek Aktief - service, reparatie en verkoop
Waardetaxaties.nl - uw expert in taxeren van oldtimers
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
Oldtimer verzekeringen VLC & Partners
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Auctim online auctions
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
Catawiki online oldtimer veiling
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling