Te koop
Je bent hier: Oldtimers te koop > Oldtimer auto's > 1982 Mercedes 200t

1982 Mercedes 200t
€ 13.950

Delen

Advertentie

Referentie
TKV-373418
Publicatie
02-04-2024
Categorie

Kenmerken

Merk
Model
200t
Bouwjaar
1982
Versnellingen
manueel
Vraagprijs
€ 13.950

Beschrijving

Een zeer betrouwbare en comfortabele, luxe klassieke auto van duitse afkomst, dat zijn de kernwoorden voor deze stijlvolle stationwagon. De Mercedes-Benz W123 is geproduceerd van 1975 tot 1986 en was een van de meest succesvolle modellen van het merk. Ongeveer 2.7 miljoen verkochte exemplaren met wachttijden van bijna een jaar is zeker veelzeggend. Deze schitterende Mercedes-Benz 200t is een prachtige auto die oorspronkelijk werd geleverd in Frankrijk. De auto is niet alleen bijzonder om de zeer mooie en originele staat, maar ook om het feit dat er veel historie bij de auto bewaard is gebleven.

De auto is nieuw geleverd door de Mercedes-Benz dealer in Avignon (Frankrijk) en de originele aankoopbon is aanwezig. Ook het originele serviceboekje met onderhoudsstempels is aanwezig. De auto is in 2022 in Nederland gekomen en heeft in Frankrijk slechts één eigenaar gehad. Er is een overzicht van diverse onderhoudsfacturen bij de auto bewaard gebleven.

Het is duidelijk zichtbaar dat de auto zeer goed en met veel liefde is onderhouden. De auto is in bijzonder goede en originele conditie. Het lakwerk is in zeer goede staat en heeft nog een prachtige diepe glans. Ook de diverse chroom en sierdelen zijn nog in perfecte conditie en ook de diverse rubberdelen zijn nog in goede staat. De carrosseriedelen sluiten bijzonder goed op elkaar aan (wat je ook mag verwachten van duitse kwaliteit) en de portieren sluiten degelijk en goed.

Ook het interieur is nog in zeer goede staat. Het interieur ademt de sfeer van de jaren 80 en is nog in bijzonder perfecte conditie. De stoelen zitten comfortabel en voelen degelijk aan. Het dashboard is ook nog in zeer goede staat en alle instrumenten werken naar behoren. Het is duidelijk dat het interieur met veel zorg is onderhouden. Het is in zeer goede staat en dat maakt deze auto tot een extra aantrekkelijke klassieke stationwagon.

Als we de motorkap open doen, zien we een zeer verzorgde en schone motorruimte. Het is duidelijk zichtbaar dat de auto met zeer veel zorg is onderhouden. Dit is ook merkbaar tijdens het rijden. Deze Mercedes-Benz rijdt bijzonder goed en degelijk en de motor loopt bijzonder soepel. De versnellingsbak schakelt soepel en degelijk en de auto stuurt bijzonder goed. Ook de remmen voelen stevig en degelijk aan. Zonder enige twijfel is dit een zeer goed onderhouden en degelijke duitse klassieke auto.

Voor degene die een schitterende klassieke stationwagon zoekt, heeft met deze Mercedes-Benz de perfecte auto gevonden.

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl. Voor bezichtiging verzoeken wij u vriendelijk eerst een afspraak te maken.

bezoek website

Advertentie

Referentie
TKV-373418
Publicatie
02-04-2024
Categorie

Kenmerken

Merk
Model
200t
Bouwjaar
1982
Versnellingen
manueel
Vraagprijs
€ 13.950

Verkoper

Naam
Klassiek Aktief
Adres

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
Nederland

route plannen
Telefoon
033-3030734
E-mail
terug naar overzicht andere Mercedes oldtimers
Metropole Classics (Druten)
Klassiek Aktief - service, reparatie en verkoop
Oldtimer verzekeringen VLC & Partners
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Your Classic Car
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
Catawiki online oldtimer veiling
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
Catawiki online oldtimer veiling
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
Catawiki online oldtimer veiling
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
Catawiki online oldtimer veiling