Te koop
Je bent hier: Oldtimers te koop > Oldtimer auto's > 1973 Mercury Marquis Brougham

1973 Mercury Marquis Brougham
€ 21.950

Delen

Advertentie

Referentie
TKV-370044
Publicatie
24-11-2023
Categorie

Kenmerken

Merk
Model
Marquis Brougham
Bouwjaar
1973
Versnellingen
automatisch
Vraagprijs
€ 21.950

Beschrijving

Deze schitterende Mercury Marquis Brougham is niet alleen uniek omdat het de meest luxueuze uitvoering is van het topmodel van Mercury. De auto is namelijk tevens bijzonder uniek vanwege de schitterende en bijzonder goede conditie waarin deze Amerikaanse klassieker zich bevindt. Deze 1973 Mercury Marquis is een bijzonder stijlvolle verschijning, waarbij luxe en comfort een hoofdrol spelen.

De afmetingen van deze prachtige Amerikaanse klassieker zijn indrukwekkend. De imposante voorzijde met diverse chroomdelen en de dubbele wegklapbare koplampen trekt gelijk de aandacht. En niet alleen de buitenzijde is bijzonder indrukwekkend. Bij het instappen is de sfeer van luxe, weelde en comfort gelijk voelbaar. Dit komt ook mede door de exclusieve Brougham uitvoering.

De conditie van deze auto is eigenlijk verbazingwekkend. Deze schitterende en stijlvolle klassieker is in het verleden een keer overgespoten en daardoor in bijzonder mooie staat. Op een paar plekken na, kun je deze auto eigenlijk smetteloos noemen. De verschillende chroom en sierdelen zijn nog in zeer goede staat en hebben nog een prachtige glans. De carrosseriedelen sluiten mooi en goed op elkaar aan en de portieren sluiten degelijk en goed.

Het interieur is nog in volledig originele en perfecte staat. Alsof de auto net nieuw is, zo is het interieur. De bekleding van stoelen en bank is nog in zeer mooie en perfecte conditie. De prachtige bruine bekleding is op luxueus niveau afgewerkt en deze afwerking komt ook terug in de bekleding van de portieren. De houtafwerking is nog nieuw en ook de diverse sierdelen in het interieur zijn nog in bijzonder mooie staat. Alle instrumenten en bedieningsschakelaars werken naar behoren.

Als je eenmaal achter het stuur zit en gaat rijden, voel je de tijdloze klasse en weelde van deze heerlijke klassieke auto. Misschien is de term 'voortbewegen' beter op zijn plaats. Het formaat van deze auto is overweldigend maar zorgt voor een heerlijke ruimte en comfort in het interieur. De 7 liter V8 is bijzonder rustig en aangenaam om mee te rijden. Acceleren gaat heel soepel en de motor heeft voldoende kracht om comfortabel te cruisen. De stuurbekrachtiging werkt en voelt heel goed en ook de remmen voelen solide aan. Het is een waar genot om in deze luxe klassieker te rijden.

Deze Mercury Marquis is met deze luxe Brougham uitvoering een zeldzame klassieker geworden. Voor degene die een unieke Amerikaanse klasssieke auto zoekt, is dit zeker het juiste exemplaar!

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl. Voor bezichtiging verzoeken wij u vriendelijk eerst een afspraak te maken.

bezoek website

Advertentie

Referentie
TKV-370044
Publicatie
24-11-2023
Categorie

Kenmerken

Merk
Model
Marquis Brougham
Bouwjaar
1973
Versnellingen
automatisch
Vraagprijs
€ 21.950

Verkoper

Naam
Klassiek Aktief
Adres

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
Nederland

route plannen
Telefoon
033-3030734
E-mail
terug naar overzicht andere Mercury oldtimers
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Oldtimer verzekeringen VLC & Partners
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
Klassiek Aktief - service, reparatie en verkoop
Metropole Classics (Druten)
Your Classic Car
Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Catawiki online oldtimer veiling
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
Catawiki online oldtimer veiling
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
Catawiki online oldtimer veiling
DeLeon - Classis Investment Cars
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Klassiek & Techniek - Het leukste klassieker-magazine
Catawiki online oldtimer veiling